terça-feira, 28 de abril de 2009



MILLENNIUM BANK BCP verder met financiële misdrijven

De waarheid van wat er gebeurd is en als zich IN EEN MEER PRIVATE BANK PORTUGESE! "Duizenden mensen vernietigd en EXTORQUIADAS VAN UW REKENING EN HAAR EIGENDOM VAN BCP (BCP MILLENNIUM CAMPAIGN aandeelhouders en andere ernstige situaties )..."

Maandag, 16 maart 2009

Het grote verhaal van BCP Bank (strafrechtelijk)

In landen waar het kapitalisme, de wetten van de concurrentie en de ernst van het bankbedrijf zijn serieus genomen, de ongelooflijke geschiedenis van het BCP had geleid tot arrestaties en een publiek schandaal van elke omvang.
In Portugal, want alles zal eindigen zonder verantwoordelijkheid en zonder verantwoordelijkheden, moeten we denken aan de belangrijke momenten van deze "case study", zodat ten minste het gebrek aan schaamte niet doorgeven ongestraft.
1. Tot 25 april in het bankbedrijf in Portugal volgde de eenvoudige regels:
Elke grote familie, die nauw aansluit bij het regime, had zijn bank.
De banken hadden slechts een eigenaar of een familie als eigenaar en onderhouden al haar business group. Met de 25 apr samenvatting en nationalisatie van alle banken, in een periode van 'revolutionair' in dat "de bancaire dienstverlening aan het volk 'wordt weerspiegeld in de ogen van het volk, door sommige kameraden slecht gekleed en slecht behandeld dat we met de loketten alsof we aan het doen waren een grote gunst.
Jardim Gonçalves revolutie die bij de oprichting van het BCP en later het nieuwe netwerk, waar mensen begon te worden behandeld als ontvangen door de klanten en professionals in de brief .. Maar er is meer: hij heeft een bank met een informele mbo dat in de praktijk, gebaseerd op het idee van het benutten van de kracht van de hoofdstad.
De BCP met een aantal stichtende aandeelhouders, maar die in feite waren vertelde de beheerders - die niet het kapitaal, maar had de know-how.
Alle oprichters aanvaard het contract aangeboden door de "ingenieur" - met uitzondering van Americo Amorim, die probeerde te verlaten met grote winsten, zodat de managers dachten de statuten niet aan de gedachte dat met de juiste (en geld).
2. Met deze foto, inderdaad waardig professionaliteit en deskundigheid, de BCP werd opgroeien, groeien tot de grootste Portugese prive bank, net achter het een publieke bank, de Caixa Geral de Depósitos.
En elke keer dat groeide, is behoefte aan een kapitaalverhoging.
En in elke kapitaalverhoging was noodzakelijk om te voorkomen dat een enkele aandeelhouder winst zoveel omvang die kunnen bewegen zich te bemoeien met het beheer van de bank.
Te dien einde wordt het BCP begon doen kleine dingen aanbevolen: voor de kleine spaarders, die hun spaargeld toevertrouwd aan het management, de vraag van BCP kopen, uiteraard zonder raadpleging van operaties van de bank in het kapitaal verbeteringen, waardoor ze verlaten na het verlies van de beurs;
Aan grote beleggers en vrienden van de managers, laat ze beweren miljoenen in off-shore "te kopen van aandelen van de bank ter dekking van hen in geval van nood, het verlies van de investering.
Zo afschrift van de bank gefinancierd haar groei met de haren van de hond, maar met het geld van beleggers - en verwijderd om de staat een fortuin in de winst niet opgegeven voor de belasting. Jaar na jaar, heeft ook verklaard zich BCP astronomische winsten, die door het betalen minder belasting dan de conciërges van de bank betaalde een percentage van de IRS. En ondertussen, wie had gegeven hun kleine of middelgrote besparingen zag hen systematisch stagnerende of zelfs gedaald, en vervolgens om de zes maanden, ontvangen een circulaire van de ingenieur uit te leggen dat de markten waren zeer slecht.
3. Dan, na de oude marxistische profetie, de BCP ook willen groeien meer en slikken de BIB. Kan niet, maar in het proces, de ingenieur slager de opvolger hij had gekozen, waaruit blijkt dat de schuwe "vernieuwing" kondigde niet alleen een farce.
Het was nog een andere buitengewone ding en dat is onmogelijk te zeggen: dat het BCP en BPI had kruisparticipaties, tot het punt dat vandaag de BIS houdt 8% van BCP en grootste aandeelhouder, zijn geworden in het proces keuze van de nieuwe management ... de concurrent! Wat was de meest natuurlijke zaak van de wereld, de president van de BIS geeft een persconferentie te leggen die zou aansluiten bij het nieuwe bestuur van de bank die wilde opar en die geacht wordt om te concurreren in de markt elke dag ...
4. Geïnstalleerd, maar de binnenlandse oorlog, in de opmerkelijke scène gezagvoerder Berardo, het is alleen de man die zich meer welvaart en minder op de productie van land (beschermd door de 1ste minister (een Sócretina), dat een museum van de Staat voor het opslaan van de collectie van Particuliere kunst. Maar eerlijk gezegd, een lava verstrooid Berardo had de verdienste van onthullende geheimen en verborgen inconfessáveis van huis.
En zo weten we dat de zoon van de ingenieur werd gefinancierd door miljoenen zaken voor een reeks van trappen en vergeven in miljoenen toen het bedrijf werd gebonden door water hieronder.
En er was ook vrienden van de techniek en administratie, die zijn besteed aan de lay-out van off-shore ", die ook zag haar slechte kosten van schulden werden vergeven en vergeten door een daad van persoonlijke gunst.
5. En toen was er vanaf de onderkant van de slaap van de net zo rustig slapen, wakker onverwacht de gouverneur van de Bank van Portugal en beslist zeggen dat het genoeg: dat we niet konden blijven voor het uitvoeren van de bank, op straffe van wat gebeurt er met nog ernstiger -- zoals het faillissement zelf, in de tijd.
6. Zij komen dan ook de volgende personen voor de verkiezingen: de commandant van Berardo, de voorzitter van een openbare vennootschap met deelname aan het BCP en zelf een voormalige minister van de regering en vertrouwen PSD personeel van Socrates, meer, het is iemand namens doctor "honoris causa" Stanley Ho - die zoveel socialistische moeten en vice versa. En tussen alle, een congeminam
"overnemen" op het beheer van het BCP, met de "overeenkomst" van Dr. Fernando Ulrich, de BIS ..
En kijken naar het verontrustende beeld dat waren gekomen, in aanvulling op de plotselinge ontwaken van dr.. Vítor Constâncio, vinden alle verteld om de BCP PS.
Niet te twijfelen aan hun goede bedoelingen, ook afgesproken dat de vice-voorzitterschap werd uitgereikt aan de heer Armando Vara (ook USA "Dr.") - Grote politieke macht en het bankwezen, dat het hele land kent en respecteert.
7. Dus als een bank, die was zo onafhankelijk, dat deed schudden regeringen, stroomt in de armen van een niet-partijgebonden politieke partij - en binnenkort de regering. Dus als een bank, die was zo christen, als "Opus Dei," net zo goed gezinnen, alleen in de sfeer van nieuwsgierig sekte van het platform, waarin de vrijmetselarij.
8. En de plot bleek in al haar pracht, die de leider van de oppositie?
Vraagt in ruil voor zijn partij, de Caixa Geral de Depósitos, de openbare bank.
Vraagt en krijgt, omdat er "problemen van het regime ', dat zelfs een regering die heeft de absolute meerderheid in het parlement niet durven te vragen. Een slimme overheid in Portugal, dat weet je nooit kan bijten de hele taart. Op straffe van de schandalen begint te rollen in de openbare plein, kan er geen lange een klein leger van werklozen in de grote familie van de Centrale Blok.

Als iemand had verteld me dat dit verhaal, ik zou het niet hebben geloofd ..
Maar we zien, horen en lezen. Het was als zodanig.
Gepost door Jose op 15:18 0 reacties Links naar dit bericht
Etiquetas: Miguel Sousa Tavares
Zondag 8 maart 2009
Gepost door Jose op 3:38 0 reacties
Aanklagers aanval economische criminaliteit
Aanklagers aanval economische criminaliteit
Verslag: DIAP Lissabon
Het onderzoek naar de misdaden die in de financiële sector en effectenmarkt is geclassificeerd als "absolute prioriteit" in de Afdeling Onderzoek en strafrecht Actie (DIAP) in Lissabon, die onderzoekt witte-boorden-criminaliteit. Dat zelfs in het jaarverslag van de afdeling onder leiding van Maria Jose Morgado, die verwijst naar 2008, document dat wordt geplaatst op de "voortdurende inspanning" van het 9e deel, geregisseerd door Teresa Almeida, "bij het uitvoeren van de onderzoeken zeer complex," als het onderzoek BCP en BPP.
Gepost door Jose op 3:35 0 reacties
De BCP is het slepen van onze economie ...
De BCP heeft een trawler.
De afschrijvingen op de beurs heeft tientallen bedrijven en investeerders gijzelaars zij spin kredietverlening van banken om te investeren in de millenniumdoelstellingen. Joe Berardo, Manuel Fino, Teixeira Duarte, Filipe de Bottom, Joao Pereira Coutinho, João de huurder en andere opmerkelijke investeerders gehypothekeerd. De meeste hebben al hun schulden geherstructureerd, wint stoom met een tekort van betaling van schulden. Maar dat is een opluchting, is geen oplossing.
De BCP zelf blijft een dilemma. Waarschijnlijk is die u nodig hebt om kapitaal aan te trekken, maar heeft veel van haar aandeelhouders gebrek. Het geld dat momenteel beschikbaar in de markt voor kapitaal verbeteringen verzoeken meestal gedisconteerd tegen ongeveer 30%, wat zou verkopen aandelen die misschien minder dan 50 cent (!), Minder dan de helft van de stijging van vorig jaar. Het is ook een manier om de aandeelhouders te betalen deel van de vernietiging van waarde in de bank. Maar het zou een verwatering van de participatie.
Het is dan ook gespeculeerd dat de noodzaak voor een nieuwe aandeelhouder, om alles in het kapitaal dat de BCP zou willen of nodig hebben. BBVA? Box? Of de staat: het gebruik van de reserve tot vier miljard euro die door de regering voor kapitaal verbeteringen.
De BCP in feite zou kunnen worden al in de handen van de Box. Genoeg dat het CGD uitvoering van de acties van mensen die gaf het krediet voor de jarretels, die reeds in het arbeidsproces. Dit zou echter erkennen dat het malparado, verdere schade aan de ratio's van het vak. Vak dat heeft te maken dat niet wilt verduren de BPN drijven.
De tragedie was dat de BCP, zijn DESM aandeelhouder, heeft de financiële crisis die zonk verder haar voorraad waarde. Hun acties zijn geworden als een virus in de portefeuille van de aandeelhouders en het geval van Teixeira Duarte is een voorbeeld van wat er op het spel: het eigendom van grote Portugese bedrijven als zodanig.
Bedrijven en banken moeten kapitaal, die ontbreekt. Dit betekent dat veranderingen in de machtsstructuren. Geen twijfel: de jaarlijkse lijst van de 1000 grootste bedrijven in Portugal verandert veel. Een lijst van 10 grootste ook. (J. Business, Pedro Guerreiro)
.................................................. .................................................. .................................................. .................................

BCP is reeds voorgelegd aan de CMVM verdediging (beschuldigt de instelling zelf invulling te hebben gegeven van onjuiste informatie)

De BCP heeft al haar verdediging aan de CMVM, die beschuldigt de instelling van, onder andere, onjuiste informatie hebben verstrekt en hebben gebruikt offshore voor de aankoop van eigen aandelen BCP zonder melding aan de autoriteiten.

De bank, die wordt geadviseerd door het Office of Advocacy van João Soares da Silva, beweert dat de voertuigen werden gemaakt in de late jaren negentig, het BCP en de uitgestorven BPA, en vervolgens over in de handen van andere voertuigen in handen van drie klanten - Ilídio Monteiro, Gomes Bernardino en Frederico Moreira Rato. In 2001 en 2002 hebben deze bedrijven lijken handel aandelen van BCP, zonder medeweten van de toezichthouders, die heeft ook een effect op het eigen vermogen van de bank en haar reële waarde. De BCP reageren op de beschuldigingen te zeggen dat deze voertuigen in handen van de familie Paupério, een voormalig onderdeel van de instelling, in verband met onroerend goed in Angola. De advocaten ook voor zorgen dat de verschillende wijzigingen van de eigendom niet is geleed. Maar de CMVM heeft de openbare aanklager een geheel van feiten die zij verdachte kunnen configureren van de praktijk van misdaden tegen de markt, de verantwoordelijkheid van de bank of de beheerders van het vorige bestuur onder leiding van Jardim Goncalves.

Commentaar:
Begrijpen, zelfs als de Millennium BCP is echt een bank STRAFVERVOLGING:
Het is niet alles wat er gebeurt in Millennium BCP, maar begrijpt heel goed dat de poging tot het verbergen van de vorige regering voor de volgende symptomen;
- Doe geen aanleiding meer actie rechter bevel tegen de activa van de voormalige bestuurders (in tegenstelling tot bijvoorbeeld wat er gebeurt in de BPN / SLN), maar ook wat er werkelijk schandalig is dat het betalen van hun juridische verdediging - betaalde groot miljoen voor Francisco Lacerda, Antonio Rodrigues-Henriques Castro en hij zou nooit hebben gedaan, moeten wachten op het begin en eindpunt van het onderzoek was te betalen wat was, want voor (minstens) twee van hen na al de schuldeiser is de Bank .. .
- Ten slotte is en wat meer opvallende voor de leden van de Hoge Directoraat verdachten zijn gemaakt, niet alleen de geschorste (zoals het zou moeten doen), indien een ambtenaar van de BCP Bank verbindt een minderjarige en illegale en die niet schadelijk zijn voor het Bank in miljoen euro wordt onmiddellijk opgeschort totdat de eindhalte van de tuchtprocedure als de Bank (beste van de aandeelhouders) is ter dekking van de larguíssimos duizenden euro's kost om zijn juridische verdediging ...
Neem het voorbeeld dat de BCP doet in de Portugese bancaire systeem! Het logisch om te zeggen dat de BDP heeft ook schuld ...
Uitzuigen en neemt de verkoop van de rekeningen van slachtoffers (klanten) zwijgen en hulpeloos, als gevolg van de Bank van Portugal, als een slecht schuld (CRC) door de klant.
Dus deze manier strafrechtelijk door de BCP, de client is ingeschreven in BDP voor zijn hele leven tot betaling van de schuld of in gebreke blijven van de BDP ...
En dus kan nooit alle bancaire verkeer op haar naam! Degenen die verantwoordelijk blijft onaantastbaar en toch genieten van de slachtoffers ...
Gepost door Jose op 3:34 0 reacties
De betrokkenheid van de bestuurders van BCP - Inning van de Bank van Portugal tot de BCP
Werden toegekend aan offshore leningen ter waarde van 590 miljoen euro tussen 1999 en 2004, het jaar waarin de bedrijven ging naar drie aandeelhouders.
Vijf bestuurders, waaronder Pedro Monteiro Libanon, die geen verdachte in deze zaak, die de vorderingen en de verbouwing tot zeventien offshore die deel uitmaken van de vervolging van de Bank van Portugal: António Rodrigues, Antonio Castro Henriques, Christopher de Beck en Filipe Pinhal, Sommigen hebben de portefeuilles van de internationale directie, anderen waren de 'alternatieve', want het krediet is altijd behoefte aan een tweede handtekening van een regisseur. Dagen Alípio niet op deze lijst, want alleen sprak later in de offshore Goes Ferreira waarvan uiteindelijk gedoofd in 2007. Er zijn ook de handtekeningen van twintig bestuurders van BCP Groep (met inbegrip van de tak van de Cayman) dat de voorgestelde krediet. Pedro Monteiro Libanon was slechts getuige van dit proces, wat kan worden verklaard door het feit dat hun handtekeningen waren vóór 2003, dus zijn betrokkenheid heeft voorgeschreven.
Beheerders verklaren dat de doelstelling van ondertekening krediet betekent niet dat ze wisten dat de offshore had geen "uiteindelijk gerechtigde" (en dus waren van BCP) alleen betrekking hebben op de relatie krediet / garanties.
Het gaat om leningen te kopen aandelen die hadden alleen de aandelen als onderpand. Het totale bedrag van het krediet toegestaan 17 bedrijven Cayman werd 525 miljoen euro, rekening houdend met de verschillende wijzigingen van de kredietlimiet die is van 590 miljoen euro. Deze operaties veroorzaakte zware verlies van eigendom als gevolg van de sterke waardevermindering van de portefeuille dat actie zou worden vanaf 2001. Uiterlijk in december 2003 de leningen tot 489 miljoen euro, terwijl de aandelen die deze leningen niet meer dan 100,5 miljoen euro. Aan het einde van dit jaar "hebben geprobeerd te verbergen de BCP, met behulp van individuen (Frederico Moreira Rato, en Ilídio Bernardino Gomes Monteiro) en juridische voor u instrumentalised de verliezen." Het verlies van offshore uiteindelijk worden gemaakt door de Atlantische Building in 2004.
In 2005, Paulo Teixeira Pinto bereikt voorzitter van BCP, en deze keer zijn de offshore Goes Ferreira dat de verliezen opstapelen. Bedrijven Sevendal, Hendry, Sherwell en Somerset, in het BDP zijn de BCP en had moeten worden geteld de verliezen die zij had van 2001 tot 2006. Een verlies van 79,8 miljoen in 2001, 25,3 miljoen in 2003, de winst van 25,2 miljoen in 2005, een verlies van 3,12 miljoen in 2006, toen werd voorgesteld dat het uitsterven is Alípio dagen, met de portefeuille van Corporate Directoraat IV Zuid, die werd toegekend in januari 2006. Op 30 november 2006 heeft de BCP geformaliseerd de overdracht van schuldvorderingen tegen Hendry naar Intrum Justitia Schuld Financiën en zij werden beëindigd op 28 december. Op 28 februari de claims werden overgedragen aan Somerset op Intrum Justitia en 31 juli 2007 de BCP verkocht de kredieten op de Sherwell Branimir (vastgoed).

Opmerking ..
Ook aan de orde zijn vermeende onregelmatigheden in verband met de financiering van de aankoop van aandelen van de bank voor off-shore. "
Dit proces, dat heeft gesleept voor meer dan een jaar, heeft dus een positieve eerste stap gezet door de opheffing van vier namen op de lijst van mogelijke veroordeelde de zogenaamde BCP. Begin een andere fase met de verlenging van de uitdaging die door negen-zeven officieren en twee voormalige directeuren-generaal van de bank - en de latere analyse en de aftrek van de kosten door de Bank van Portugal. Met de wettelijke termijnen in de plaats, het vaststellen van sancties door de instelling zal enige tijd in beslag nemen en kan vervolgens worden aangevochten rechter. Een situatie die, met de vertragingsmanoeuvres van de advocaten, door verzoeken om informatie en inventarisatie van de vele getuigen, kunnen schieten een definitieve beslissing voor meerdere jaren vanaf nu.
Dergelijke situaties in het verleden leefden in kleinere instellingen zoals Sparen of Savings Faialense Azoren. Het grote verschil is dat deze instellingen uiteindelijk verdwijnen en het BCP is een van de belangrijkste Portugese banken en blijft lopen, zoals ik al zei een van haar bestuurders, de monding van de wereld door slechte motieven, die, zoals een verklaring van zaterdag De bank heeft "toewijzingen van invloed kunnen zijn op de goede naam en reputatie."
Het is bekend dat onder de negen door de Bank van Portugal, zijn er verschillende gradaties van verantwoordelijkheid dat moet leiden tot verschillende soorten sancties. Het is bekend dat de bank in kennis is gesteld, hetzij door de Bank van Portugal, of door CMVM en de regulator van de kapitaalmarkt wordt, kortom, mensen die betrokken zijn bij vermeende onregelmatigheden in de markt. Dit is niet te spreken over de processen die worden onderzocht door openbare aanklagers. Daarom is het goed dat de rechter is snel en de schuldigen veroordeeld, en voor de bank, de wettelijke en reglementaire structuren en het land. (Francisco Ferreira da Silva, DE)

Reacties:
vg
Met de complexe en tegenstrijdige codes en we hebben een goed team van advocaten, is alles geregeld. Bovendien is de "politiek correct" is steeds meer in het voordeel van bankiers Scammers

Realistische
Als ik het goed begrepen dit artikel heeft slechts een doel: om aan te geven de namen van de bestuurders die niet werden vervolgd door de BDP. Nu ballen! PS. Ik wil zien of deze opmerking.

Tribunus
De man is vol vertrouwen in een justitieel sneller! met de minister van justitie is niet naar overal en op de strijd slechtste in 4 jaar ...........

Joe Cardoso
"Justitie sneller, althans in theorie dus lijkt in de praktijk zullen vrijwel zeker op zeer weinig. Voordeel van de twijfel tot wanneer? "Jagen dik, krachtig, indien u wilt kopen justitie met de vele miljoenen die stal, en de zaak is gesloten. Het is urgent om de populaire comites "om toezicht te houden op deze zaken!

fsantos (osanto@hotmail.com)
wat deze jongens hebben, dit nog niet is gebonden aan de wijze waarop de BPN? weten dat er een aantal wetten in dit land voor dezelfde misdaad maar zo schaamteloos lijkt me slecht.

Xabregas
We zullen zien .... de woning wastafel moet het voorbeeld voor het geval .... Santinho allemaal over gaat.

Incarnatie
Het is heel belangrijk om te verkennen en zin om het huidige probleem ... Omwille van deze bank, zijn er ongeveer 100 duizend gezinnen besteden grote problemen ... Meer dan de helft van de 100 duizend Portugees families, nu last heeft van honger en ellende, het is de schuld van de BCP. Bovendien blijft afdwingen eigendom van deze "huishoudelijke schuld voor de afhandeling van claims van de acties in 2000/2001 BCP" omzeild de frauduleuze verkoop van aandelen BCP en die worden nu geregistreerd met uw naam op de BDP kunt niet beweegt in termen van de hervormingen van het krediet of leningen voor huisvesting en andere ... Deze "schulden van vorderingen behandeld" worden geboekt in de BDP ... Dit zijn de schulden die het nooit zullen worden betaald, want het heeft te maken met de vorderingen van deze beruchte miljoen aandelen BCP 2000/2001. Bovendien, na deze misdaden en andere titels, de Commissie Securities Market (CMVM) reeds de BCP veroordeeld tot het betalen van een boete van 3 miljoen euro voor een totaal van 100 sancties. Echter, de toezichthouder besloten om gedeeltelijke opschorting van de uitvoering van 2,5 miljoen van de boete indien de bank compenseren klanten benadeeld aandeelhouders campagnes in 2000 en 2001. " De verantwoordelijke van deze gruweldaden moeten streng worden gestraft. Onderzoeken wat de voornaamste ex-officieren schuldig partijen en de onderhandelingen, bijvoorbeeld van: Dr. John Lawrence, dr. Paul Roriz, Dr Rui Lopes, Dr Spartlei, Dr Antonio Maria Lencastre, Dr Olga Cardoso, Jorge Silva en anderen . Ik vind het nog steeds zeer geheime criminele .(...)

ACR
Is er een Portugees die gelooft dat een van deze managers zal worden bestraft? Onze wetten worden gemaakt door juristen voor de "rollend", recorrrer weer ... totdat een rechter geldt een voorwaardelijke straf. Elke Portugese al geïnternaliseerd hoe de rechtvaardigheid van de rijken. De armen, não.São veroordeeld, gevangenen!

Viriato
Waarom in Amerika, hoe scherper de fraude van de piramide (voormalig voorzitter van de Nasdaq) was ooit gearresteerd en moesten verlaten tot het betalen van een voorschot van 10 miljoen? Waarom is niemand hier ooit te maken heeft ten minste de rijke en de obligaties zijn altijd anekdotisch?

Silvares - M ª Grande
Wij waren gasten BPSMayor omdat we 97.Quando tot krediet voor de huisvesting (bouw) werden verwezen naar de CPP. Oke. Wanneer BPSMayor gaat in het universum van MillenniumBCP, we waren ook verplicht om de lening. In 2000/2001 waren we "verzocht" te kopen 1.500 aandelen voor 17.500 euro, waardoor de aankoop, de meerwaarden en betere omstandigheden in krediet. Een farce, en wanneer ze zijn 3,54 euro vendemo hen. We hebben nu de klacht en kreeg te horen dat die niet voldoen aan de voorwaarden die noodzakelijk worden gecompenseerd voor het verschil. Schande excuses wanneer flarden "ingetrokken" elk van de bestuurders en haar hoofdkantoor mor-miljoen in de afgelopen jaren. Ik zal de zaak aan de CMVM, de Bank van Portugal, de PGR, maar ze hebben gevonden van een van deze zware jongens op straat, gelukkig te laten bouwen sommige slapping. Alípio totdat de zaden van Porto, een goede jongen, je kunt niet blijven de wervelkolom in de normale positie. Dit is in alle identiek aan de BPN. Wij pleiten voor gerechtigheid en dat is Fafe. Groeten aan vigarizados! Tot betaling van de oplichters die gestolen.

Innocent
Wat is een ernstige zaak is dat na de kwalijke praktijken van deze oplichters mensen geloven dat er gerechtigheid zal oordelen deze mensen. Slecht is gewoon naïef zijn te geloven. Laat ik denk dat de zeepbel gaan Fatima voet is goed cholesterol, terwijl de oplichters zullen ze verkwisten het kapitaal Calientes Caribische wateren. En als je ze kunt horen zeggen tegen de kleine mond "is een arme naar de geest 'klootzak!

LOPES
JUSTITIE !!!!!! INDIEN ER GEEN JUSTITIE IT ?????????
Ludgero heiligen
Begrijp ons. Zoeken schuldig, sleept het proces, juridische verdediging, wettelijke termijnen goed gebruikt. Einde van de film is al lang: excuses voor de bestraffing van schuldigen en onschuldigen.
Welkom in de wereld van de advocaat ...

Autoriteit
Begrijpen, zelfs als de Millennium Bank BCP is echt een bank STRAFVERVOLGING:
Het is niet alles wat er gebeurt in Millennium BCP, maar begrijpt heel goed dat de poging tot het verbergen van de vorige regering voor de volgende symptomen;
- Doe geen aanleiding meer actie rechter bevel tegen de activa van de voormalige bestuurders (in tegenstelling tot bijvoorbeeld wat er gebeurt in de BPN / SLN), maar ook wat er werkelijk schandalig is dat het betalen van hun juridische verdediging - betaalde groot miljoen voor Francisco Lacerda, Antonio Rodrigues-Henriques Castro en hij zou nooit hebben gedaan, moeten wachten op het begin en eindpunt van het onderzoek was te betalen wat was, want voor (minstens) twee van hen na al de schuldeiser is de Bank .. .
- Ten slotte is en wat meer opvallende voor de leden van de Hoge Directoraat verdachten zijn gemaakt, niet alleen de geschorste (zoals het zou moeten doen), indien een ambtenaar van de BCP Bank verbindt een minderjarige en illegale en die niet schadelijk zijn voor het Bank in miljoen euro wordt onmiddellijk opgeschort totdat de eindhalte van de tuchtprocedure als de Bank (beste van de aandeelhouders) is ter dekking van de larguíssimos duizenden euro's kost om zijn juridische verdediging ...
Neem het voorbeeld dat de BCP doet in de Portugese bancaire systeem! Het logisch om te zeggen dat de BDP heeft ook schuld ...
Uitzuigen en neemt de verkoop van de rekeningen van slachtoffers (klanten) zwijgen en hulpeloos, als gevolg van de Bank van Portugal, als een slecht schuld (CRC) door de klant.
Dus deze manier strafrechtelijk door de BCP, de client is ingeschreven in BDP voor zijn hele leven tot betaling van de schuld of in gebreke blijven van de BDP ...
En dus kan nooit alle bancaire verkeer op haar naam! Degenen die verantwoordelijk blijft onaantastbaar en toch genieten van de slachtoffers ...
Gepost door Jose op 3:33 0 reacties
Commissie pleit voor de werknemers actie tegen beheerders die lesaram de BCP
Het Comite van de werkenden van het BCP en de uitvoerende raad van bestuur van de bank onder leiding van Carlos Santos Ferreira, samen met de autoriteiten en optreden tegen degenen die gewond zijn geraakt zal bevestigen de bank. "
Dit standpunt werd ondersteund in een communique uitgegeven door die instantie die de werknemers van de bank, die deze week en dat het bedrijf gehad.
Het Comite van de werkenden van de BCP, die heeft altijd gekozen voor een gereserveerde houding in deze kwestie, nu brak de stilte om te spreken over nieuws uit het publiek over de verslagen van counter-klacht ingediend tegen de voormalige bestuurders en planning van de Bank.
Er wordt aan herinnerd dat de Bank van Portugal heeft beschuldigd drie voormalige voorzitters van de Portugese Commercial Bank, vier ex-bestuurders en twee bestuurders van de instelling nog in functie na het onderzoek van onregelmatigheden begaan door vorige regeringen.
Ook het BCP wordt beschuldigd van de directie.
Jorge Jardim Gonçalves, Filipe Pinhal en Paulo Teixeira Pinto zijn de voormalige leiders van de betrokken instelling. Christopher de Beck, Antonio Rodrigues, en Antonio Dias Alípio Castro Henriques voormalige managers worden beschuldigd.
Zijn nog steeds in de lijst van de Bank van Portugal (BDP) van de twee senior BCP te blijven in functie: Luis Gomes, hoofd van het kantoor van de voorzitter van de raad van bestuur en algemeen toezicht en Filipe Abecassis, die functies in de zakelijke centrum van de bank.
De commissie van werknemers, niet of om een definitief standpunt over deze kwestie, "want het is nog geen definitieve beslissing van de zaak en derhalve niet definitief is geworden."
Maar wacht, zegt Uitvoerende Raad administratie "niet alleen de samenwerking met de autoriteiten, maar ook tegen de handelingen van degenen die gewond zijn geraakt zal bevestigen de Bank" zal het communique.
"Het Comite van de werkenden het volste vertrouwen heeft in de instelling, met bijzondere aandacht voor de professionaliteit van haar medewerkers.
Daarom wordt alles op het behoud en de verdediging van de goede naam van de bank, de rechten van werknemers en de stabiliteit van de werkgelegenheid, die op enigerlei wijze kan worden onderworpen aan de gevolgen van de vermeende handelingen infraccionais dat ze helemaal niets, het toevoegen van degenen die verantwoordelijk zijn voor werknemers.

Commentaar:
Er moet veel leerling-tovenaars in de bank!
Niet ten volle begrijpen wat er gebeurt in Millennium Bank BCP, maar begrijpt heel goed dat de poging tot het verbergen van de vorige regering voor de volgende tekenen!
- Doe geen aanleiding meer actie rechter bevel tegen de activa van de voormalige managers (in tegenstelling tot bijvoorbeeld wat er gebeurt in de BPN / SLN), maar ook wat er werkelijk schandalig is dat het betalen van de juridische verdediging.
- Betaald vele miljoenen euro's aan Francisco Lacerda, Antonio Rodrigues-Henriques Castro en hij zou nooit hebben gedaan, moeten wachten op het begin en eindpunt van het onderzoek was te betalen wat was, want voor (minstens) twee van hen na al de schuldeiser wordt BANK ...
- Ten slotte is en wat meer opvallende voor de leden van de Hoge Directoraat verdachten zijn gemaakt, niet alleen de geschorste (zoals het zou moeten doen), indien een werknemer van de Bank verbindt een minderjarige en illegaal en dat is niet schadelijk voor de Bank in miljoen EUR onmiddellijk opgeschort totdat de eindhalte van de tuchtprocedure als de Bank (beste van de aandeelhouders) is ter dekking van de larguíssimos duizenden euro's aan haar juridische verdediging kosten (...)
Zondag, 28 December, 2008
Gepost door Jose op 3:32 0 reacties
Privileges van de banken in Portugal verdienen 'discussie' De Bastonário van de balie (OA) stelde vandaag dat de kwestie van de Millennium Bank BCP, BPN en de BPP moeten "openbaar debat" over de "banken" privileges in de Portugese samenleving en dat de politieke macht moet worden geconfronteerd met de situatie . Natuurlijk, geen enkele bank failliet kan gaan, omdat de staat te slaan, zei Anthony Marino Pinto, in een interview aan Agência LUSA, overwegende dat, aan de andere kant, we zien wat er gebeurt in de onderwereld van de financiële instellingen in Portugal "als" zijn gebruikt, welk doel wordt gediend. De bastonário, de voltooiing van een jaar van de ambtstermijn, kritiek op de off-shore "en de" god van het bankgeheim ", die in veel gevallen, dienen als instrumenten om misdaden "en oordeelde dat de situatie rondom de banken dienen het land te denken over haar en de politieke macht om uitleg te geven.
"Ze zijn rot om te ontdekken dat er onvoorstelbare een paar maanden. Evenmin is het effect van de crisis. Het is te wijten aan de logica van het systeem. Het lijkt erop dat het financiële systeem werkt alleen met een voet op de zijkant van de wettigheid "
Volgens Marino Pinto, de "agenten van de financiële wereld zijn een elite met gevestigde belangen, gemeenschappelijke, vaak met de hand liggende medeplichtigheid" en dit ook moet worden "onderzocht en besproken.
Portugal gevraagd als er gerechtigheid voor de rijke en een voor de armen, voerde aan dat de bastonário bezoekt de ketens te zien dat "97 procent arm.
"Een vrouw die verzuimd een poeder in een supermarkt werd gearresteerd en berecht. Stelen of doorschakelen van honderden miljoenen euro's van een bank als je ziet is het een misdaad ", zegt Marino Pinto.

Commentaar:
Begrijpen, zelfs als de Millennium BCP is echt een bank STRAFVERVOLGING:
Het is niet alles wat er gebeurt in Millennium BCP, maar begrijpt heel goed dat de poging tot het verbergen van de vorige regering voor de volgende symptomen;
- Doe geen aanleiding meer actie rechter bevel tegen de activa van de voormalige bestuurders (in tegenstelling tot bijvoorbeeld wat er gebeurt in de BPN / SLN), maar ook wat er werkelijk schandalig is dat het betalen van hun juridische verdediging - betaalde groot miljoen voor Francisco Lacerda, Antonio Rodrigues-Henriques Castro en hij zou nooit hebben gedaan, moeten wachten op het begin en eindpunt van het onderzoek was te betalen wat was, want voor (minstens) twee van hen na al de schuldeiser is de Bank .. .
- Ten slotte is en wat meer opvallende voor de leden van de Hoge Directoraat verdachten zijn gemaakt, niet alleen de geschorste (zoals het zou moeten doen), indien een ambtenaar van de BCP Bank verbindt een minderjarige en illegale en die niet schadelijk zijn voor het Bank in miljoen euro wordt onmiddellijk opgeschort totdat de eindhalte van de tuchtprocedure als de Bank (beste van de aandeelhouders) is ter dekking van de larguíssimos duizenden euro's kost om zijn juridische verdediging ...
Gepost door Jose op 3:30 0 reacties
Er zal geld voor advertenties in de BCP?

BCP gesneden 5 miljoen in reclame en contracten Bárbara Bárbara Guimarães Guimarães is de nieuwe reclame-gezicht van de bank, die zullen ook deelnemen aan activiteiten om te communiceren met belanghebbenden. "
De presentator gaat om de bank als het BCP zullen verminderen van de reclame-begroting met 20%. Ik denk dat de bank zal wastafel zelfs meer.
De ze Povinho u weet van de beruchte Millennium Bank BCP ... En het bewijs is dat de geloofwaardigheid verdwijnt lang in BCP ... De oplichting en trafulhices zijn hoog de bank ...
Er zijn duizenden ongelukkige mensen door de bank ...

Commentaar:
Jardim Gonçalves ... Hij trafulhices van de offshore-en nog steeds te stoppen om te vragen om een schadevergoeding aan de staat ... En win het ... De CMVM beboet door de BCP trafulhices van zijn voormalige president, dat hij zou moeten betalen ...
Maar de bank is niet (of is dat ... ik gebruikte !...) en binnenkort lixam de aandeelhouders ... Maar als de andere heeft zwendel, ze doen niets ... Zijn de voorwaarden te scheppen voor de PS kopen van de bank als de 1 cent per aandeel ...
Armando Vara, als Vice President is er al ... Kwam uit CGD voor BCP omdat meer wint hier en nu al in de pijplijn voor president toen de PS kopen Millennium Bank BCP ...
Vergiffenis betekent niet HP, maar de staat ... Is deze acquisitie heeft niets te maken met het feit Vara en "Manuel Maria problemen" zijn vrienden? Dan zeggen geen toevalligheden ... Niet alleen wordt zo ... Het moet dus ... Dus er nog veel te merken te gooien in de prullenbak ... Wat verdriet van marketing ... Vertrouwen in bcp ??????? Maar dit is te raken of een grap? Welk vertrouwen kan een bank die veranderde de kwartaalresultaten van hetzelfde? Of zijn vergeten de 12 miljoen? En dus op leningen aan familieleden en vrienden ????????? Als kaas, maar ook het effect van het te vergeten de zeer recente ding ... Of 1 cent in deze bank ga ik ... Ik heb een beetje vertrouwen voor mij en duizenden Portugese ... En als je niet geloven wat ik zeg, de moeite waard de prijs zie je alle acties op dit moment .... Dit is dezelfde prijs die beleggers vertrouwen hebben in de ontlasting van gelul ... Fernando Ulrich zei dat alles wat er gebeurd is in het BCP is dan alles "... Millennium bank Gisteren schandaal in de "voors en tegens van RTP," economische analisten van de aandeelhouders van Soc LUSA Business via politieke gehoord wordt gesproken over fraude, beschadigen Management, misbruik van vertrouwen, criminele vereniging, fraude, promiscuïteit met politieke ...
Alle termen die in de meest natuurlijke, dat het leven van de bedrijven in verband met de groep van LBW, de Portugese vennootschap bedrijf. Ongelooflijk, niemand is gearresteerd, en niet een bedrijf sloot de dag na dag in deze bedrijven blijft hetzelfde met: fraude, corruptie, Management schadelijk, misbruik van vertrouwen, criminele vereniging, fraude, promiscuïteit met politieke ... Zal het niet moeilijk om te zien dat de werkzaamheden van BPN (zelfs al met het probleem "als BCP is bijna gelijk, met slechts een gigantische schaal criminele) zullen niet worden gebruikt voor alle aandeelhouders op dezelfde pariteit, anders zouden we waarschijnlijk hoger" onzuivere " ... Zowel duurde, duurde, totdat hij brak ... nijdig comadres en wist dat de waarheid was, het visum is nog niet volledig ... Vreemd, vreemd, conniving met de passiviteit van zo veel mensen zeggen dat regelt en controles (BDP, accountantskantoren, ROC ...). Administraties van de notulen zonder boeken ?!... Eigenlijk was er de algemene vergadering tot goedkeuring van de rekeningen ... Met (on) bewust zijn van de aandeelhouders ?!... Wat meer commentaar, maar het is zelfs aan het lachen ... Het is interessant en de grote vragen die rijzen over het graf? Problemen van LBW zijn er ... Dit was strategisch en goed nadenken. Andere belangen verplaatsen. Op een dag zullen we antwoorden op alle vragen die we nu gaan over de lucht. Onderzoeken! Afgezien van alle uitleg, naar de mening van al dat de Bank van Portugal mislukt jammerlijk en herhaaldelijk, die heeft bewezen een volledig gepolitiseerd orgaan, dan is de dienst van deze regering. Het is duidelijk dat deze man niet en is niet of onafhankelijkheid verrichten van diensten op dit niveau.
Jammer van die man, en zeggen nu, want u bent een zeer zwaar gewicht, en niet in hun eigen kosten.

Sem comentários:

Enviar um comentário